Wolters Kluwer Lippincott

Artikkelin julkaiseminen avoimena Wolters Kluwer Lippincottin lehdissä

FinELib-konsortio on solminut Wolters Kluwerin kanssa sopimuksen, johon sisältyy mahdollisuus julkaista rajoitettu määrä artikkeleita avoimena maksutta CC BY tai CC BY-NC-ND -lisensseillä sopimuskauden aikana.

 • Organisaatiokohtaista OA-koodia käyttäessään kirjoittaja saa julkaista artikkelinsa avoimena ilman APC-maksua.
 • Maksuttomuuteen oikeuttavaa koodia voi käyttää artikkeliin, joka hyväksytään julkaistavaksi sopimuskauden (1.1.2018–31.12.2022) aikana.
 • Maksuttomia OA-vouchereita on vuosittain käytössä rajattu määrä ja ne kuluvat sitä mukaa, kun kirjoittajat käyttävät maksuttomaan OA-julkaisuun oikeuttavaa koodia.
 • Tälle sivulle päivitetään, kun voucherit on kulutettu loppuun.

Kuka voi käyttää ilmaiseen OA-artikkeliin oikeuttavaa koodia

Maksuttomaan OA-julkaisemiseen oikeuttavaa organisaatiokohtaista koodia voi käyttää  Wolters Kluwer Lippincott Total access minus Neurology -aineiston tilaajaorganisaatioon affilioitunut vastaava kirjoittaja (corresponding author).

Aineistoa tilaavat organisaatiot

Mihin lehtiin OA-koodia voi käyttää

Maksuttomia OA-artikkeleita voidaan julkaista Wolters Kluwerin  hybridi- ja full OA -lehdissä kaikki artikkelityypit mukaan lukien.

Lehtilista (pdf)

Ohjeet vastaavalle kirjoittajalle

 1. Pyydä OA-koodi organisaatiosi tietopalvelusta tai kirjastosta.

 2. Mene Wolters Kluwerin maksujärjestelmään: wolterskluwer.qconnect.com

 3. Valitse lehti alasvetovalikosta.

 4. Täydennä käsikirjoituksen tiedot (käsikirjoituksen numero, artikkelin otsikko, hyväksymispäivä, vastaavan kirjoittajan nimi). Valitse Funding source -valikosta FinELib.

 5. Klikkaa Discounts, valitse Number of Discounts 1 ja kirjoita kenttään OA-koodi.

 6. Klikkaa Update Price, jolloin sivulle ilmestyy vihreä täppä ja artikkelin hinta muuttuu nollaksi. Klikkaa Add to Cart ja Checkout.

  • Jos koodi ei ole enää voimassa, sivulle ilmestyy punainen risti ja tilauksen yhteenvedossa näkyy artikkelimaksu ilman alennusta. Tarkista että olet syöttänyt koodin oikein ja tarkista koodin voimassaolo organisaatiosi kirjastosta/tietopalvelusta.
  • Jos OA-koodi ei ole enää voimassa ja kaikki koodin oikeuttamat OA-artikkelit on julkaistu, voit julkaista artikkelin OA:na maksamalla OA-artikkelimaksun tai julkaista artikkelin maksumuurin takana.
 7. Täydennä loput kentät ja klikkaa Continue ja Complete Order.

 8. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

 9. Ovid julkaisee artikkelisi CC BY tai CC BY-NC-ND-lisenssillä valintasi mukaan.

  • Creative Commons kuvaa CC BY 4.0 (ByAttribution, Nimeä) -lisenssiä näin:
   Annat muiden kopioida, välittää, levittää ja esittää sinun tekijänoikeuksiisi kuuluvaa teosta sekä sen pohjalta tehtyjä muokattuja versioita teoksestasi vain, jos he mainitsevat nimesi alkuperäisenä tekijänä.

  • Creative Commons kuvaa CC BY-NC-ND 4.0 (ByAttribution-NonCommercial-NoDerivates, Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia) -lisenssiä näin:
   Sallii teoksesi jakamisen muille, kunhan sinut mainitaan tekijänä. Teostasi ei tällöin kuitenkaan saa muuttaa millään tavoin, eikä sitä saa hyödyntää kaupallisesti.

OVIDin julkaisemat englanninkieliset ohjeet:  Open Access publishing in Wolters Kluwer Health/Lippincott Journals.

Lisätietoja ja apua saat oman organisaatiosi kirjastosta/tietopalvelusta tai ottamalla yhteyttä OVIDin tukeen: support@ovid.com.