SAGE

Artikkelin julkaiseminen avoimena SAGEn lehdissä

Tutkijat voivat julkaista artikkelinsa avoimena CC-BY-lisenssillä

Olenko oikeutettu maksuttomaan avoimeen julkaisemiseen tai alennettuun APC-maksuun?

Kyllä, jos:

 1. Artikkelisi on hyväksytty julkaistavaksi 1.1.2020 - 31.12.2022 jossain yllä listatuista SAGEn lehdistä

 2. Olet jonkun alla listatun organisaation tutkija tai opiskelija:
  Sage Premier -tilaajat

 3. Olet artikkelisi vastaava kirjoittaja (corresponding author).

Miten saan julkaistua artikkelini avoimena maksutta SAGEn hybridi-lehdessä?

Hybridilehtien osalta sopimuksen yksityiskohtien neuvottelu on vielä kesken, minkä vuoksi hybridilehdissä julkaistujen artikkelien avoin julkaiseminen ei ole vielä käynnissä. Kun neuvottelut on saatu päätökseen, ohjeistamme hybridilehtien avomesta julkaisemisesta tarkemmin.

Kun neuvottelut on saatu päätökseen, SAGE ottaa suoraan yhteyttä niihin tilaajaorganisaatioiden tutkijoihin, joiden artikkelit on hyväksytty SAGEn lehdissä 1.1.2020 jälkeen. Maksumuurin takana 2020 alussa julkaistut artikkelit on mahdollista avata takautuvasti.

Miten saan 20% alennuksen SAGEn Full OA -lehtien APC-maksuista?

 1. Kun artikkelisi on hyväksytty julkaistavaksi, SAGE ohjaa sinut allekirjoittamaan lisenssisopimuksen ja lähettää sinulle sähköpostitse linkin APC-maksujärjestelmään. Linkin kautta pääset sivulle, jossa on tietoa artikkelisi APC-maksusta.

 2. Saadaksesi alennuksen klikkaa kohtaa ”APPLY DISCOUNTS”, jonka jälkeen aukeaa uusi ikkuna.

  Kuvankaappaus lomakkeelta: Sage Apply Discounts

 3. Uudessa ikkunassa sinun tulee kirjoittaa koodi FINELIB2020 kohtaan ”Promotion campaign discount / Promo code” ja klikata ”APPLY DISCOUNTS”. Voit sen jälkeen sulkea ikkunan.

  Kuvankaappaus lomakkeelta: Sage Promo Code

 4. Tämän jälkeen aukeavalla sivulla näet alennetun APC-maksun. Kun klikkaat kohtaa Payment Options, sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili Copyright Clearance Centeriin (CCC). Tämän jälkeen voit valita haluamasi maksutavan: luottokortin tai laskun. Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse 24 tunnin kuluessa. Kun tilaus on valmis, saat sähköpostiin kuittauksen.

  Kuvankaappaus lomakkeelta: Sage Payment Options

Mikäli jostain muusta syystä olet oikeutettu suurempaan alennukseen, se pätee tämän sopimuksen alennuksen sijasta.

Jos olet unohtanut kirjoittaa alennuskoodin sille varattuun kenttään, voit pyytää korjattua laskua ennen kuin olet maksanut laskun. Laskun maksamisen jälkeen ei ole enää mahdollista saada hyvitystä.

Huomaathan, että nämä ovat yleiset ohjeet ja organisaatiollasi saattaa olla erikseen esim. laskutusta koskevia käytäntöjä. Siksi suosittelemme, että otat yhteyttä kirjastoosi/tietopalveluusi, kun suunnittelet julkaisevasi artikkelisi open accessina SAGEn Full OA -lehdissä.

Myös muissa asiaan littyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä kirjastoosi tai tietopalveluusi. Alennuskoodin käyttöön tai maksamiseen liittyvissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä myös SAGEn asiakaspalveluun osoitteella APCqueries@sagepub.com.